Om os

Handicap-Portalen er Danmarks eneste portal, der samler alt, hvad der sker på handicapområdet. For alle med handicap, pårørende, organisa­tioner, institutioner, det offentlige, hospitaler og leverandører af udstyr og hjælpemidler.

Vores mantra er livskvalitet – og at det godt må være underholdende!

Betingelser for at benytte Handicap-Portalens Jobbank

Portalen henvender sig til mennesker med handicap, som behøver en personlig hjælper i dagligdagen, samt til personer, der kunne tænke sig at blive handicaphjælper for en handicappet person.

Hjælpere og brugere kan tilmelde sig jobbanken gratis.

Vi forbeholder os dog retten til at slette useriøse profiler.

Når du har tilmeldt dig Handicap-Portalens, vil du blive ringet op hurtigst muligt, for at bekræfte tilmeldingen.

Brugeren kan vælge at benytte sig af vikariatspakken, som brugeren betaler for pr. formidling. Læs i øvrigt om vores andre services ved at klikke på Services.

Hjælper-kandidater fra Frederiksborg, Københavns og Roskilde amter vil hurtigst muligt blive indkaldt til en samtale hos Handicap-Portalen, for at informere dem om, hvad jobbet som hjælper indebærer, samt om hvordan Handicap-Portalen arbejder. De øvrige kandidater vil, når en mulig bruger er fundet, blive kaldt til samtale direkte hos brugeren.

Vi vil dog allerede nu gøre opmærksom på, at langt de fleste har brug for en hjælper med kørekort.

Sandsynligheden for at få et job er derfor væsentligt lavere, hvis man ikke har kørekort.

Undlad venligst at anføre kontaktoplysninger som for eksempel mailadresse eller telefonnummer i din annonce og i din profil. Ellers udsætter du dig selv for spam, misbrug og chikane.