Hjælpe en handicappet

Dette Helping Hand handicappede er et program i USA, hvor det folks grupper til at have deres hjem uanset deres handicap. De har deres egne særlige udgiftsplaner, som er indarbejdet i den amerikanske Bureau of Boliger og byudvikling (HUD) logi aktivitet, som beskæftiger sig med de separate steder af disse svækkede individer. Der er desuden en anden form for forening, der vil garantere de handicappede personer er ved at blive anerkendt i den brede offentlighed, og at de bliver adskilt i den brede offentlighed. De er meget anerkendt, uanset muligheden for, at de har deres uoverensstemmelser. Assistance giver disse personer til at føle, at de ikke nægtes med deres rettigheder ved at leve regelmæssigt, på trods af at de er fysisk typisk.

De er endda givet rettighederne svarende til de privilegier en typisk nationalt, og det er grunden til at have deres eget hjem blev koncentrationen af ​​dette program, jeg anmode om at beskytte disse personer normalt. Hjælpe Hans desuden arbejde i landet som operatører og begynde at gøre får klar til bearbejdning af deres hjem gennem aktiverne i den nævnte forening. Der er desuden subsidierer, der bliver erkendte fra HUD, der vil gøre gruppe logi foreninger bare at ændre hjem og condos, som vil blive tilpasset de forkrøblet person. Disse alle forvaltninger bliver gjort til disse forkrøblede individer uden noget som følge heraf. Assistance får private og offentlige finansiering og med disse aktiver, kan de har kapacitet til at gøre livet ændret sig i hver svækkede dem.

De er ikke-benefit foreninger, der primært koncentration er at fremme og ikke at samle op. En stor del af de private finanser, Helping Hands får er fra gaver af årlige pledge drev, der derudover betyder at hjælpe andre individer. HUD desuden tildeler økonomi og udgiftsplaner til de nærliggende regioner under hensyntagen til den endelige mål at udføre hver eneste program af Helping Hands foreningen. Blot 16 procent af disse foreninger har fuldtids lønnet personale. Disse foreninger er kun gennemses af frivillige. Oftere end ikke, vil fordelene ved denne Helping Hand program til de handicappede garantere, at de kan leve let, og som de huse, hvor de bor, vil blive betalt af administrationen 70 procent inde i sin samlede lejemål, med frivillige hjælpere, personale og forskellige beboere, som hjælper med det specifikke program.